بازدید رئیس دانشگاه فنی ترابوزان از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران – سه شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۶

۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۵ کد خبر : ۶۴۰۸ اطلاعیه ها

بازدید رئیس دانشگاه فنی ترابوزان از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران – سه شنبه 1396/08/16

در راستای تعمیق روابط علمی و فرهنگی و بسط و گسترش همکاریهای علمی - فنی مابین دانشگاه تبریز و دانشگاه‌های بین‌المللی، رییس دانشگاه، آقای دکتر بی کال معاون، آقای دکتر اک سوز و سخنگوی دانشگاه، آقای توی سوز با همراهی معاون محترم روابط بین‌الملل دانشگاه جناب آقای مهندس پیمانفر در تاریخ 1396/08/16 - روز سه شنبه از ساعت 12.20 دقیقه الی 13.25 دقیقه - از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران به مدت یک ساعت بازدید کردند. در این بازدید که رئیس موسسه جناب آقای دکتر پرغو نیز حضور داشتند، ایشان نسبت به سابقه موزه و موزه‌داری و همچنین در مورد سابقه اشیاء تاریخی موجود در موزه توضیحاتی ارائه کردند که با توجه به غنای موزه از نظر قدمت تاسیس و با ارزش بودن اشیاء آن تمجید و تحسین میهمانان را بدنبال داشت. در ادامه سوالاتی نیز از طرف مهمانان موزه مطرح که به آن پاسخ داده شد و در نهایت رئیس محترم دانشگاه ترابوزان ، در دفتر یادبود موزه مطالبی نوشته و به یادگار گذاشتند.