بازدید

بازدید رئیس دانشگاه فنی قبضه از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۰۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰ کد : ۶۵۶۷ اطلاعیه ها
امروز ۲۳ دسامبر ۲۰۱۷ می‌باشد. در این روز که آخرین روزهای سال را سپری می‌کنیم در جریان دیدار از دانشگاه تبریز، دیداری از این موزه داشتیم که لحظات سرشار از احساس و معنویت برای ما به ارمغان آورد و من و همراهانم را به‌شدت تحت تأثیر قرار داد. این موزه که در آن آثار مربوط به تاریخ بشریت و تمدن اسلامی نگهداری می‌شود، ازنظر من به‌خصوص از این لحاظ که موزه‌ای دانشگاهی می‌باشد اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. در کنار ارزش معنوی، ارزش مادی اشیا این موزه غیرقابل قیمت‌گذاری است. از تمامی کسانی که در جمع‌آوری و ترتیب این مجموعه تلاش کرده و سهمی ایفا نموده‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم. در بازگشت به ترکیه هنگام نقل جریان سیاحتم به ایران خاطره این دیدار را بیان خواهم کرد.

بسم‌الله الرحمن الرحیم

در مورخه 02/ 10/96 هیئت‌رئیسه دانشگاه فنی قبضه ترکیه، آقای دکتر هالوک گورگون، رئیس دانشگاه؛ آقای دکتر حسن اسلان، معاون دانشگاه و خانم دکتر مولودیه گوزه ل، مدیر روابط بین‌المللی دانشگاه به همراه آقای دکتر صبوری مدیر محترم و آقای مهندس سعید پیمانفر کارشناس محترم روابط بین‌الملل دانشگاه تبریز از موزه دانشگاه تبریز بازدید به عمل آوردند. در این دیدار به مهمانان محترم راجع اشیا موجود در موزه  توضیحات مبسوطی ارائه شد و به سؤالات آن‌ها در رابطه با تاریخ و فرهنگ ایران پاسخ  مقتضی داده شد. در پایان این دیدار آقای دکتر گورگون تأثرات قلبی خود را در دفتر یادبود موزه درج نمودند که اصل نوشته‌ی ایشان به همراه ترجمه فارسی آن تقدیم می‌گردد.

امروز 23 دسامبر 2017 می‌باشد. در این روز که آخرین روزهای سال را سپری می‌کنیم در جریان دیدار از دانشگاه تبریز، دیداری از این موزه داشتیم که لحظات سرشار از احساس و معنویت برای ما به ارمغان آورد و من و همراهانم را به‌شدت تحت تأثیر قرار داد. این موزه که در آن آثار مربوط به تاریخ بشریت و تمدن اسلامی نگهداری می‌شود، ازنظر من به‌خصوص از این لحاظ که موزه‌ای دانشگاهی می‌باشد اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. در کنار ارزش معنوی، ارزش مادی اشیا این موزه غیرقابل قیمت‌گذاری است. از تمامی کسانی که در جمع‌آوری و ترتیب این مجموعه تلاش کرده و سهمی ایفا نموده‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم. در بازگشت به ترکیه هنگام نقل جریان سیاحتم به ایران خاطره این دیدار را بیان خواهم کرد.

با سلام و سپاس و احترام

پروفسور هالوک گورگون (رئیس دانشگاه فنی قبضه)

صمد ۰۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۹
امیدوارم روز به روز میراث فرهنگی کشور بیشتر به کشورهای دیگر هم معرفی بشه