دیدار رئیس دانشگاه ایغدیر ترکیه از موزه تاریخ و فرهنگ دانشگاه تبریز

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۳ کد خبر : ۶۶۲۳ اطلاعیه ها

دیدار رئیس دانشگاه ایغدیر ترکیه از موزه تاریخ و فرهنگ دانشگاه تبریز

در مورخه 96/10/23 ساعت30: 12 رئیس دانشگاه ایغدیر ترکیه ، دکتر محمت حاققی آلما، و رئیس دفتر ایشان، آقبای ابراهیم بویوک دیلک، به همراه مسئولان  محترم روابط عمومی دانشگاه تبریز و دیگر همراهان از موزه‌ی موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دیدار نمودند. در جریان این دیدار گزارشی از تاریخچه‌ی موزه و اشیاء تاریخی و فرهنگی موجود در آن به مهمانان داده شد و آنگاه از قسمت‌های مختلف موزه بازدید به عمل آمد. در پایان این بازدید مهمان خارجی به درج نظرات خود در دفتر یادبود موزه پرداختند. ایشان ضمن تقدیر از مسئولان موسسه و موزه از تاریخ  و تمدن غنی و فرهنگ فاخر ایران تمجید و تعریف نمودند.

به نام خدا

در  مدتی که در چارچوب همکاریهای بین دانشگاهی در تبریز حضور داشتم فرصتی پیش آمد تا از موزه تاریخ دانشگاه تبریز دیدن کنم. در این دیدار متوجه شدیم که تا چه حد دانشگاه برای تاریخ ارزش قایل شده است. بخصوص به نمایش درآوردن روند تحولات تاریخی از طریق یک تابلوی برقی بسیار جالب می باشد و تاریخ را قابل فهم تر کرده است. کسی که از تاریخ خود اطلاع نداشته باشد قادر نخواهد بود آینده خود را تعیین نماید. در این موزه اشیائی متعلق به ادوار گوناگون از دوره سنگ، مفرغ گرفته تا معاصر به صورت کاملا تخصصی به نمایش گذاشته شده است.

از تمام کسانی که در این مجموعه زحمت کشیده اند، بخصوص از ریاست این واحد تشکر می کنم و از خداوند متعال موفقیت ایشان را آرزومندم.

با مشاهده ی این مجموعه متوجه می شویم که تا زمانی که عالم اسلام اتحاد داشته توانسته تاریخ پرافتخاری رقم زند.

با احترام

پروفسور محمت حاققی آلما ، رئیس دانشگاه ایغدیر