بازدید رئیس و هیات رئیسه دانشگاه تبریز از موزه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۶ کد : ۸۴۸۸ اطلاعیه ها

در مورخه ۱۳۹۷/۱۰/۵روز چهارشنبه، آقای دکتر مجیدی (رئیس محترم دانشگاه تبریز) به همراه هیئت‌رئیسه دانشگاه، آقایان: دکتر حسین زاده دلیر (معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی) و دکتر حسین زاده (معاون محترم فرهنگی و اجتماعی) و آقای بابازاده (مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه) و دیگر همراهان از مجموعه موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دیدن کردند.

در جریان این دیدار صمیمی، اطلاعات و توضیحات مشروحی در رابطه با تاریخچه موزه موسسه تاریخ و فرهنگ، اشیای موجود در آن و روند فعالیتهای مربوط به مأموریت ذاتی این موسسه در اختیار هیئت رئیسه محترم قرار گرفت. همچنین در راستای تقویت و محافظت از داشته‌های باارزش در این مجموعه گرانقدر و ایجاد فضای هرچه مطلوبتر تبادل نظر صورت گرفت و مقرر گردید اقدامات مقتضی در این راستا به عمل آید.