گزارش بازدید هیات دانشگاه دولتی تلعفر استان نینوا عراق از موزه تاریخ موسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۰۹۳۸ اطلاعیه ها
ترجمه متن دکتر عبدالعزیز در دفتر یادبود موسسه تاریخ و فرهنگ ایران به یاری خداوند در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۱۳ از موزه تاریخ دانشگاه تبریز دیدن کردیم و از آثار باستانی و فرهنگی موزه بازدید داشتیم و همچنین با دوران مختلف تاریخ ایران آشنا شدیم. اشتراکات عمیق تاریخی و فرهنگی بین سرزمین ایران و بین النهرین (عراق) نشان از قدمت این دو سرزمین و تاریخ پر حادثه آن ها و ارتباط عمیق آن ها در طول تاریخ دارد. به همین مناسبت از برادران و مسئولین برجسته دانشگاه تبریز صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم. آرزوی پیشرفت و موفقیت روزافزون را برای شما دارم.

بر اساس هماهنگی‌های قبلی در روز دوشنبه مورخ 1402/09/13 دکتر عبدالعزیز احمد عزیز رئیس دانشگاه دولتی تلعفر عراق و هیأت همراه از موزه تاریخ موسسه تاریخ و فرهنگ ایران بازدید کردند. در این بازدید که آقای دکتر پرغو، رئیس موسسه تاریخ و فرهنگ ایران و آقای پیمان‌فر معاون همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز نیز حضور داشتند به مهمانان در باب تاریخ ایران و اشیاء موجود در موزه اطلاعات جامعی ارائه شد و در پایان دکتر عبدالعزیز احمد عزیز تجربه خود از این بازدید را در دفتر یادبود موزه درج نمود که به پیوست فایل اسکن شده و ترجمه آن همراه با تصاویر بازدید تقدیم می‌گردد.

کلید واژه ها: بازدید تاریخ موزه ایران عزیز تعلفر