«گزارش عملکردی برنامه های موسسه تاریخ و فرهنگ ایران درهفته پژوهش سال ۱۴۰۲»

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۷ کد : ۲۰۹۷۰ اطلاعیه ها
موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ به برگزاری کارگاه و برنامه بازدید از بخش های مختلف موزه موسسه تاریخ و فرهنگ اقدام کرد. به همین مناسبت موزه از مورخه ۱۴۰۲/۰۹/۱۲لفایت ۱۴۰۲/۰۹/۱۴ آمادگی میزبانی از همکاران و دانشجویان محترم و علاقه‌مندان به تاریخ و فرهنگ را داشت و درب‌های آن به روی علاقه‌مندان باز بود. در خلال این روزها مهمانانی از دانشگاه دولتی تلعفر استان نینوا کشور عراق (رئیس دانشگاه و هیات همراه)، دانشجویان رشته گردشگری دانشگاه تبریز و دانش آموزان مدارس مختلف از موزه بازدید به عمل آورده و توضیحات و راهنمایی‌های لازم در خصوص تاریخچه موزه و آثار نفیس و ارزشمند موجود در آن ارائه شد. همچنین کارگاهی با عنوان «سکه های خاص موزه تاریخ موسسه تاریخ و فرهنگ ایران، روایتگر رویداد های خاص تاریخی» برای دانشجویان رشته گردشگری (ترم ۳) دانشگاه تبریز برگزار شد که با استقبال آنان مواجه شد.

«گزارش عملکردی برنامه های موسسه تاریخ و فرهنگ ایران درهفته پژوهش سال 1402»

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال 1402 موسسه تاریخ و فرهنگ ایران به برگزاری برنامه‌های بازدید از موزه و برگزاری کارگاه اقدام کرد:

بر این اساس موزه در تاریخ 1402/09/12برنامه آشنایی با میراث فرهنگی و تاریخی را در کنار بازدید از موزه و در تاریخ 1402/09/13 کارگاه بررسی و معرفی سکه‌های خاص موزه تاریخ را بر اساس اعلام قبلی برای همکاران محترم و دانشجویان تدارک دیده بود. همچنین موزه در روز 1402/09/14به عنوان روز درهای باز دانشگاه نیز آمادگی میزبانی از علاقه‌مندان را داشت.

موزه با توجه به برنامه زمان بندی اعلام شده در این سه روز از ساعت 9 صبح تا ساعت 15 فعال و آماده میزبانی از بازدیدکنندگان بود. در روز اول بازدیدی از موزه صورت نپذیرفت. در روز دوم موزه میزبان هیأات دانشگاه تلعفر استان نینوا کشور عراق بود. در این بازدید توضیحات و راهنمایی‌های لازم در خصوص تاریخچه موزه و آثار موجود در آن به مهمانان ارائه شد.

در روز درهای باز دانشگاه موزه تاریخ میزبان دانشجویان ورودی 1401 رشته گردشگری دانشگاه تبریز بود. در این بازدید ابتدا توضیحات کلی در مورد تاریخچه و آثار موزه ارائه شد و سپس در خلال بازدید، کارگاه سکه‌های خاص موزه در بخش سکه و مهر برای دانشجویان برگزار گردید و به ارائه توضیحات همراه با نمایش پاورپوینت پرداخته شد که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

در این روز دانش آموزان مدارس پسرانه مقطع نهم از شهرستان عجب شیر (حدود 50 نفر) و مقطع دوازدهم از شهرستان چاراویماق (حدود60 نفر) در فواصل جداگانه از موزه بازدید به عمل آوردند که در این بازدید نیز راهنمایی‌های لازم به آنان ارائه گردید.