گزارش بازدید دبیرستان دخترانه شهید رحیمی‌وند ۱ تبریز و دبیرستان پسرانه شهید بهشتی هریس از موزه مؤسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۱۰۳۲ اطلاعیه ها

روز شنبه مورخ 1402/09/25 دانش اموزان مدارس مذکور به طور جداگانه و در فواصل زمانی مختلف از موزه تاریخ بازدید به عمل آوردند. از ساعت 9 تا 10 بنابر اعلام قبلی دانش آموزان مقطع دوازدهم دبیرستان دخترانه شهید رحیمی‌وند (رشته انسانی) به تعداد حدود 54 نفر در موزه حضور یافته و به بازدید از بخش‌های مختلف موزه پرداختند.

همچنین از ساعت 10 به بعد موزه میزبان حدود 25 نفر دانش آموز مقطع یازدهم و دوازدهم رشته انسانی دبیرستان شهید بهشتی شهرستان هریس بود که در محل موزه حضور یافتند و توضیحات لازم در ابتدا به آنان ارائه گردید و سپس در خلال بازدید از بخش‌های مختلف موزه، راهنمایی‌های لازم به آنان ارائه گردید و به سؤالات آنان پاسخ داده شد. بازدید این گروه نیز تا ساعت 11:15 به طول انجامید.