بازدید مدارس منیر و مالک اشتر از موزه مؤسسه تاریخ و فرهنگ ایران

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۱۴۲۵ اطلاعیه ها

بازدید مدارس منیر و مالک اشتر از موزه مؤسسه تاریخ و فرهنگ ایران

روز یکشنبه مورخ 08/11/ 1402 دانش‌آموزان دبستان دخترانه منیر باسمنج، آموزش و پرورش ناحیه 4 تبریز (مقطع چهارم و ششم) به تعداد حدود 100 نفر از موزه تاریخ بازدید به عمل آوردند. در این بازدید توضیحاتی در خصوص تاریخ و فرهنگ ایران و دوره های مختلف تاریخی با استفاده از ابزار های کمک‌آموزشی موزه برای دانش آموزان ارائه شد و اطلاعات کلی در مورد تاریخچه موزه و آثار موجود در آن ارائه شد. سپس دانش آموزان بر اساس مسیر به بازدید از موزه پرداختند و در هر بخش راهنمایی‌های لازم به آنان ارائه گردید.

همچنین موزه تاریخ موسسه تاریخ و فرهنگ ایران روز شنبه مورخ 14/11/ 1402 میزبان دانش‌آموزان مقطع نهم دبیرستان پسرانه مالک اشتر، آموزش و پرورش ناحیه 4 تبریز به تعداد 40 نفر بود. در این بازدید که به همراه مسئولین و معلم مدرسه صورت پذیرفت ابتدا توضیحاتی کلی در خصوص تاریخ و فرهنگ ایران و دوره های مختلف تاریخی و کلیت موزه برای دانش آموزان ارائه شد. سپس دانش آموزان به بازدید از موزه پرداختند و در هر بخش راهنمایی‌های لازم توسط کارشناسان موزه به آنان ارائه گردید. در بخش سکه نیز اطلاعات کاملی در مورد سیر پیدایش و تکامل سکه، سکه‌های سلسله‌های مختلف ایران و چگونگی ضرب آنها به دانش‌آموزان و همراهان ارائه شد.

کلید واژه ها: بازدید مدرسه منیر مدرسه مالک اشتر